Darbinieku pārkvalifikācija: efektīvas apmācību pieejas un personāla vadības nozīme

Seminārs “Darbinieku pārkvalifikācija: efektīvas apmācību pieejas un personāla vadības nozīme”, kuru vadīs Anita Rošāne, sniegs praktiskas vadlīnijas, kā uzņēmumi var efektīvi organizēt darbinieku pārkvalifikācijas procesus. Seminārā tiks aplūkota personāla vadības būtiskā loma apmācību un pārkvalifikācijas plānošanā, tostarp partnerības veidošana ar izglītības iestādēm un iekšējo un ārējo apmācību programmu izstrāde. Dalībnieki uzzinās, kā izveidot apmācību programmas, kas atbilst uzņēmuma un darbinieku vajadzībām, nodrošinot to atbilstību mainīgajām darba tirgus prasībām.

Semināra ietvaros tiks aplūkotas arī valsts atbalsta programmas pārkvalifikācijai, piemēram, “Mūžizglītības politika”, un to efektivitāte uzņēmējdarbībā. Dalībnieki iegūs informāciju par to, kā izmantot šos valsts resursus, lai atbalstītu darbinieku izaugsmi un attīstību.

Īpaša uzmanība tiks pievērsta mentoru un koučinga lomai darbinieku pārkvalifikācijas procesā. Seminārā tiks apskatīta mentoru un koučinga programmu izveide un to struktūras, kā arī personāla vadības nozīme šo procesu organizēšanā, lai sniegtu darbiniekiem nepieciešamo atbalstu un virzību pārkvalifikācijas gaitā. Seminārs būs noderīgs uzņēmumu vadītājiem un personāla speciālistiem, kuri vēlas izstrādāt efektīvas pārkvalifikācijas stratēģijas savā uzņēmumā.

Semināra norises laiks: 22. novembrī, plkst. 10:00 – 12:00

E-SEMINĀRS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā.
DALĪBAS MAKSA – tikai EUR 79 + PVN / *Personāla vadītāju kluba biedriem – PAR BRĪVU!

Ja aizņemtības dēļ nevarat rezervēt semināra tiešsaistes laiku, būs iespēja to noskatīties arī ierakstā.

Visas apmācību programmas: https://registreties.com/apmacibas vai http://seminari.lv/



Apmācību vadītāja – Mg.psyhol. un Mg.publ.relat. Anita Rošāne – personāla vadītāju kluba (PVK) vadītāja, eksperte, kura katru tikšanos ar auditoriju padara par neaizmirstamu emociju un zināšanu apmaiņu. Pēc katrām apmācībām klausītāji iegūst kādu sev vērtīgu atziņu, jūtas iedvesmoti, bagātināti un pacilāti – gatavi jauniem izaicinājumiem! Pasniedzēja ir organizāciju psiholoģe, kura papildina savu kvalifikāciju profesiju jeb amatu psiholoģijā, kā arī ieguvusi otro izglītību sabiedriskajās attiecībās. Vada nevalstisko organizāciju. Pēdējo desmit gadu laikā sekmīgi novadījusi aptuveni 1500 pasākumu.

APMĀCĪBU SATURS

  • Personāla vadības loma darbinieku apmācībā un pārkvalifikācijā. Īstenošanas veidi : partnerība ar izglītības iestādēm, iekšējās  un ārējās apmācību programmas.

  • Valsts atbalsta programmas pārkvalifikācijai un to efektivitāte: “Mūžizglītības politiku” u.c.

  • Mentoru un koučinga loma pārkvalifikācijā. Mentoru un koučinga programmu izveide un struktūrētu pieejas izstrāde. Personāla  vadība kā apmācību organizators mentoriem, lai efektīvāk sniegt atbalstu un vadību pārkvalifikācijas procesā.

Lai pieteiktos semināram, lūdzu, aizpildiet šo kontaktformu