Plānotās izmaiņas nodokļos un atalgojumā 2025. gadā: minimālā alga, IIN, PVN un citi jautājumi

Seminārs “Plānotās izmaiņas nodokļos un atalgojumā 2025. gadā: minimālā alga, IIN, PVN un citi jautājumi”, kuru vadīs Maira Lāce, sniegs aktuālu informāciju par svarīgākajām gaidāmajām nodokļu izmaiņām 2025. gadā. Dalībniekiem būs iespēja iegūt padziļinātu izpratni par minimālās algas palielinājumu un izmaiņām valsts sociālajās iemaksās, kā arī to ietekmi uz darba devējiem un ņēmējiem. Seminārā tiks izskatīti arī grozījumi iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) regulējumā un neapliekamā minimuma palielinājums.

Dalībnieki uzzinās par palielinātiem labuma sliekšņiem, kas attiecas uz dažādām darījumu un atlīdzību formām, kā arī par būtiskām izmaiņām autoratlīdzību un mikrouzņēmumu nodokļa regulējumā. Tiks detalizēti apskatītas pievienotās vērtības nodokļa (PVN) un akcīzes nodokļa likmes izmaiņas, kas būtiski ietekmēs preču un pakalpojumu cenas.

Semināra laikā tiks arī izskaidrotas jaunās transportlīdzekļu nodokļa prasības, sniedzot praktiskus padomus par to, kā uzņēmumi un privātpersonas varēs pielāgoties jaunajiem regulējumiem. Šis seminārs būs vērtīgs uzņēmumu vadītājiem, grāmatvežiem un finanšu speciālistiem, kas vēlas būt gatavi nodokļu izmaiņām un to ietekmei uz savu biznesu un darījumiem.

Semināra norises laiks: 29. oktobrī plkst. 10:00 – 12:00

E-SEMINĀRS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā.
DALĪBAS MAKSA – tikai EUR 79 + PVN / *Latvijas Grāmatvedības kluba biedriem – PAR BRĪVU!

Ja aizņemtības dēļ nevarat rezervēt semināra tiešsaistes laiku, būs iespēja to noskatīties arī ierakstā.

Visas apmācību programmas: registreties.com/apmacibas vai http://seminari.lv/

Semināra lektore - Maira Lāce. Profesionāla grāmatvede ar vairāku gadu darba pieredzi. Strādājusi grāmatvedības pakalpojumu uzņēmumā, kurā tiek apkalpotas gan SIA, gan biedrības, Z/S un pašnodarbinātie. Pieredzējusi Eiropas Savienības fondu projektu rakstītāja un projektu grāmatvede. Pasniedz dažādus seminārus un kursus grāmatvedības jomā, labprāt organizē un vada dažādus pasākumus. Lekcijas vada, ņemot piemērus no praktiskās pieredzes darbā ar klientiem. Interesanti, saistoši un atraktīvi palīdzēs apgūt vissarežģītākos grāmatvedības jautājumus. Ieguvusi bakalaura grādu Finanšu vadībā.

APMĀCĪBU SATURS:

  • Minimālā alga un sociālās iemaksas
  • IIN
  • Neapliekamais minimums
  • Palielināti labuma sliekšņi
  • Autoratlīdzības
  • Mikrouzņēmumu nodoklis
  • PVN
  • Akcīzes nodoklis
  • Transportlīdzekļu nodoklis

Lai pieteiktos semināram, lūdzu, aizpildiet šo kontaktformu